Watch Medier
mandag 22. januar 2018

Billede1 copy.png 

Om Watch Medier:

Watch Medier henvender sig til samfunds- og erhvervsinteresserede læsere, der efterspørger uafhængig, kritisk og fair online-journalistik af høj kvalitet om samfund og erhvervsliv.

Vi udgiver i dag AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Medierne er samlet på www.watchmedier.dk.

Watch Medier går tæt på de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv, og vores abonnenter tæller – ud over almindeligt erhvervsinteresserede danskere – en lang række virksomheder, myndigheder, politikere, uddannelsesinstitutioner, interesseorganisationer og mange andre. De abonnerer enten på udvalgte eller alle medier.

 

Uafhængig, kritisk og fair

Mens de brede erhvervsmedier fokuserer på en håndfuld af de allerstørste virksomheder, tager vi også underskoven af mindre og mellemstore virksomheder seriøst. Det er disse virksomheder, der udgør rygraden i dansk erhvervsliv, og det er her, fremtidens vækst skal findes.

Vi tror på, at der er behov for uafhængig, kritisk og fair dækning af både store og små – af rammevilkår, politik, innovation, strategi, vækst, ledelse, konkurrence, holdninger og meget mere. Leveret af journalister, der ved, hvad de skriver om.

Watch Medier fik i 2013 tildelt Anders Bording Innovationspris, der uddeles af Danske Medier.

Vi er ejet af JP/Politikens Hus, beskæftiger ca. 50 journalister, og redaktionen har adresse på St. Regnegade i København.

 

AH_CEO_Watchmedia_mgl1600.jpeg 

Anders Heering adm. direktør og chefredaktør
ah@watchmedier.dk
T: +45 3330 8330

Anders Heering er uddannet journalist fra RUC. Han har blandt andet arbejdet for Berlingske Business og Dagbladet Børsen, før han startede FinansWatch i 2010. Anders Heering er i dag chefredaktør og administrerende direktør for Watch Medier, hvor han har det overordnede redaktionelle ansvar. Anders har desuden udgivet den journalistiske lærebog 'Før deadline' (2010).

Henrik Tuchsen.jpg 

Henrik Tüchsen – redaktionschef
ht@watchmedier.dk
T: +45 3330 8371

Henrik Tüchsen er uddannet journalist og har i en årrække arbejdet for Dagbladet Børsen og Berlingske Business, hvor han bl.a. som redaktør stod bag lanceringen af Business.dk. Han blev ansat på Watch Medier i 2011 og har været redaktør for MedWatch og FødevareWatch. Henrik Tüchsen har i dag det daglige redaktionelle ansvar for Watch Medier.

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

amwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

shippingwatch.dk