Watch Medier

Danish Crown taber på varer fra sit tyske slagteri

Den danske slagterikoncern Danish Crowns tyske slagteri i Essen er ramt på lige fod med andre tyske slagterier i forbindelse med udbruddet af afrikansk svinepest i landet. Derfor kommer koncernen til at tage tab på varer på vej gennem systemet, påpeger selskabet.

Danish Crown kommer til at tabe penge på den del af produktionen, der var i gang, da slagteriet i Essen blev lukket pga. afrikansk svinepest. | Foto: Thomas Emil Sørensen/Ritzau Scanpix

Uro på det tyske marked efter et udbrud af afrikansk svinepest kommer også til at få indflydelse på Danish Crowns aktiviteter i landet. Det påpeger den danske slagterikoncern i en pressemeddelelse.

Selskabet skriver, at det tyske slagteri i Essen er ramt på linje med de øvrige tyske slagterier, og at Danish Crown kommer til at tage et tab på de varer, som var på vej gennem systemet for at blive eksporteret til først og fremmest Asien.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs