Watch Medier

Danish Crown taber på varer fra sit tyske slagteri

Den danske slagterikoncern Danish Crowns tyske slagteri i Essen er ramt på lige fod med andre tyske slagterier i forbindelse med udbruddet af afrikansk svinepest i landet. Derfor kommer koncernen til at tage tab på varer på vej gennem systemet, påpeger selskabet.

Danish Crown kommer til at tabe penge på den del af produktionen, der var i gang, da slagteriet i Essen blev lukket pga. afrikansk svinepest. | Foto: Thomas Emil Sørensen/Ritzau Scanpix

Uro på det tyske marked efter et udbrud af afrikansk svinepest kommer også til at få indflydelse på Danish Crowns aktiviteter i landet. Det påpeger den danske slagterikoncern i en pressemeddelelse.

Selskabet skriver, at det tyske slagteri i Essen er ramt på linje med de øvrige tyske slagterier, og at Danish Crown kommer til at tage et tab på de varer, som var på vej gennem systemet for at blive eksporteret til først og fremmest Asien.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs