Watch Medier

Spar Nord holder fast i sponsorat trods politianmeldelse til fodboldklub

Fodboldklubben Aab er blevet politianmeldt for at reklamere for både bank og bookmaker. Banken, Spar Nord, har dog ikke tænkt sig at stoppe reklamen og mener, at man har retten på sin side.

Foto: Claus Bech

Først var der kritik af kviklån, så kom der kritik af loven, der skulle stoppe dem. Det udmøntede sig i sidste uge i en politianmeldelse mod fodboldklubben Aab, fordi der på den ene side af trøjen var en Spar Nord-reklame og på den anden side en fra bookmakeren Mr. Green. Spar Nord mener dog at have retten på sin side, skriver Nordjyske.

Problemet består i, at selskaber med låneprodukter med højere årlig omkostningsprocent end 35 ikke må reklamere sammen med gamblinghjemmesider, men der er en betydelig forskel på, om det er leasing, som Spar Nord tilbyder, eller kontanter, mener banken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nye danske gasprojekter gemmer sig under Nordsøens overflade

Total Energies har allerede annonceret planer om at udvikle gasfelterne Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord i den danske del af Nordsøen. Efter dem ligger også en række andre danske gasprojekter klar i pipelinen. Analysehuset Rystad forventer gasinvesteringer for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs