Watch Medier

Barer og restauranter i hele landet skal lukke kl. 22, forsamlingsforbud strammes

Restiktioner på bar- og restaurantliv, det hidtil har omfattet Københavnsområdet, udvides til hele landet, mens forsamlingsforbuddet strammes til 50. Reglerne gælder foreløbig frem 4. oktober. 

Barer, caféer og restauranter i hele landet skal lukke fra klokken 22. Det gælder fra lørdag klokken 12. På restaurationer skal man bære mundbind, indtil man sætter sig. Det fremgik af et pressemøde i statsministeriet fredag. 

"Coronaen har igen fået greb i vores samfund, vi står i en alvorlig situation. Danmark er blandt de lande, der kom godt igennem foråret, det gælder i forhold til det sundhedsmæssige og samfundsøkonomien. Vi er på vej ind i efterår og vinter og dermed også en nye fase i kampen mod corona," sagde statsminister Mette Frederiksen (S).

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs