Watch Medier

Topchef i Bioporto om uforudset stor aktierabat: Vidste ikke, vi ville blive en kursraket

Det børsnoterede biotekselskab Bioporto har igangsat en nyudstedelse af aktier for over 100 mio. kr. med forkøbsret til nuværende aktionærer. Men aktien er steget voldsomt, efter selskabet har varslet en ny hurtig coronatest. Derfor udstedes de nye aktier til kun en tredjedel af den aktuelle kurs. (Opdateret)

Foto: BioPorto PR

Selv om en række nye investorer har stillet sig i kø til at købe sig ind i diagnostikselskabet Bioporto, er det slet ikke sikkert, at de får lov.

Selskabet har netop meldt ud, at det står foran en aktieudvidelse for over 100 mio. kr., som i forvejen er garanteret af en række interesserede investorer.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs