Watch Medier

Chef i Landbobanken er overrasket over indtog af erhvervskunder

Bag Ringkjøbing Landbobanks opjustering af resultatforventningerne ligger blandt andet et indtog af flere erhvervskunder, hvilket har overrasket topchef John Fisker.

John Fisker | Foto: Mik Eskestad/ERH

Ringkjøbing Landbobank opjusterede tirsdag forventningerne til årsresultatet før skat til 950-1150 mio. kr. mod tidligere 800-1100 mio. kr., og det skyldes blandt andet et overraskende solidt indtog af nye erhvervskunder, skriver Børsen Pro.

Til mediet udtaler topchef John Fisker, at coranakrisen har betydet, at banken ikke har lavet det samme opsøgende arbejde som normalt, men alligevel har mange virksomheder valgt Landbobanken til - også trods den usikkerhed, der var i begyndelsen af coronakrisen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs