Watch Medier

Elf henter direktør i Huscompagniet i Tyskland

Anders Dalskov får som ny strategidirektør fokus på bæredygtighed og livskvalitet i Elf Developments byggeri. Han har mange års fortid i Huscompagniet.

Elf-stifteren Ludvig Find. | Foto: PR / Elf Development

Anders Dalskov er blevet ansat som strategidirektør (chief strategy officer) i den danske boligudviklingsvirksomhed Elf Group. Det skriver Elf-stifteren Ludvig Find i et opslag på Linkedin.

"Ansættelsen af Anders er startskuddet til opbygning af en stærk organisation i Elf Group, hvor vi ønsker at tænke nyt indenfor bæredygtighed og øget livskvalitet i det byggede miljø," skriver Ludvig Find.

Anders Dalskov kommer fra en stilling som adm. direktør i Huscompagniet i Tyskland, og inden det har han været chef for strategi og forretningsudvikling i den danske forretning.

"(Jeg er, red.) mere end begejstret for at tage ud på denne spændende rejse med Elf Development for at lave ejendomme mere bæredygtige og øge livskvaliteten for dem, der bor eller arbejder i vores bygninger," skriver Anders Dalskov i et Linkedin-opslag.

Elf-direktør overvejer flere andelsboligbyggerier i ny Rødovre-bydel

Ejendomsudvikler med vokseværk: Vil forstå udenlandske markeder bedre end de lokale

Elf Development får ny chef i Danmark og retter fokus mod udlandet 

Mere fra Watch Medier

Onlinehandlen voksede til nye højder i 2023

Danskerne købte sidste år for 185 mia. kr. via ehandel, hvilket er ny rekord. Dansk Erhverv er bekymret for, at de danske ehandlere vil kunne mærke de to kinesiske webshops Shein og Temu. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs