Watch Medier

Elf henter direktør i Huscompagniet i Tyskland

Anders Dalskov får som ny strategidirektør fokus på bæredygtighed og livskvalitet i Elf Developments byggeri. Han har mange års fortid i Huscompagniet.

Elf-stifteren Ludvig Find. | Foto: PR / Elf Development

Anders Dalskov er blevet ansat som strategidirektør (chief strategy officer) i den danske boligudviklingsvirksomhed Elf Group. Det skriver Elf-stifteren Ludvig Find i et opslag på Linkedin.

"Ansættelsen af Anders er startskuddet til opbygning af en stærk organisation i Elf Group, hvor vi ønsker at tænke nyt indenfor bæredygtighed og øget livskvalitet i det byggede miljø," skriver Ludvig Find.

Anders Dalskov kommer fra en stilling som adm. direktør i Huscompagniet i Tyskland, og inden det har han været chef for strategi og forretningsudvikling i den danske forretning.

"(Jeg er, red.) mere end begejstret for at tage ud på denne spændende rejse med Elf Development for at lave ejendomme mere bæredygtige og øge livskvaliteten for dem, der bor eller arbejder i vores bygninger," skriver Anders Dalskov i et Linkedin-opslag.

Elf-direktør overvejer flere andelsboligbyggerier i ny Rødovre-bydel

Ejendomsudvikler med vokseværk: Vil forstå udenlandske markeder bedre end de lokale

Elf Development får ny chef i Danmark og retter fokus mod udlandet 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs