Watch Medier

Vikingbus køber fynsk busselskab

Det sydfynske busselskab Vester Skerninge Bilerne bliver 1. august en del af Vikingbus.

Anders Larsen (tv.) fra Vester Skerninge Bilerne og adm. direktør i Vikingbus, Mogens Pedersen (th.), har givet hånd på, at Vikingbus køber det sydfynske busselskab, Vester Skerninge Bilerne med 130 busser og cirka 100 medarbejdere. | Foto: Vikingbus / PR | Foto: Vikingbus / PR

Vikingbus, en af Danmarks største busoperatører, der kører mini-, rute- og turistbuskørsel i Danmark og Europa og er resultatet af en nylig fusion mellem fire danske turistbusselskaber, udvider nu forretningen med købet af busaktiviteterne fra Vester Skerninge Bilerne på Fyn.

Det meddeler Vikingbus i en pressemeddelelse.

”Vi har et langsigtet mål om at udbygge Vikingbus' position som et landsdækkende busselskab med stærk lokal forankring. I den forbindelse er dette opkøb et fantastisk match, da Vester Skerninge Bilerne både geografisk og forretningsmæssigt passer godt ind i Vikingbus. Med opkøbet kan vi tilbyde kunderne endnu mere effektive og individuelle løsninger, og vi ser meget frem til at byde Vester Skerninge Bilernes dygtige medarbejdere og ledelse velkommen hos Vikingbus,” udtaler Mogens Pedersen, adm. direktør i Vikingbus, i meddelelsen.

Handlen træder i kraft 1. august, hvor Vikingbus overtager de 130 busser og godt 100 medarbejdere fra Vester Skerninge Bilerne, der ifølge Vikingbus "har et solidt fundament og stærkt forretningsben inden for drift af minibusser."

Alle medarbejderne fortsætter således hos Vikingbus, der ikke melder noget om købsprisen.

Vikingbus har omkring 775 medarbejdere, og 60 pct. af selskabet ejes af kapitalfonden Polaris. De resterende 40 pct. af Vikingbus er ejet af de oprindelige stiftere.

Mere fra Watch Medier

Medie: Joe & The Juice er sat til salg

En mislykket kapitaltilførsel fra en saudisk investor har sat gang i en salgsproces for hele eller dele af juicekæden Joe & The Juice, skriver Børsen. Kæden har en bankgæld til SEB på ca. 1 mia. kr.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs