Watch Medier

Rigspolitiet truede Netcompany med bod efter udvikling af våbenregister

Rigspolitiet truede Netcompany med sanktioner, fordi it-virksomheden efter politiets opfattelse ikke overholdt sine kontraktlige forpligtelser under udviklingen af det nye våbenregister. Netcompany er uenig i den udlægning.

Netcompany har udviklet våbenregistret for Rigspolitiet. | Foto: Jakob Skouboe Brandenhoff

Netcompany har ifølge Rigspolitiet forsømt sine kontraktlige forpligtelser under udviklingen af det nye våbenregister. Det har ført til trusler om at Netcompany skal betale bod.

Det skriver branchemediet Itwatch på baggrund af en aktindsigt, som mediet har modtaget fra Ombudsmanden.

Rigspolitiet truede ifølge Itwatch Netcompany med sanktioner i form af en bod, fordi man mente, at it-virksomheden ikke overholdt sine kontraktlige forpligtelser under udviklingen af Rigspolitiets nye våbenregister.

Den udlægning Netcompany erklærer sig dog uenig i.

”Netcompany har levet fuldt op til de aftalte rammer – både når det kommer til tidsfrist og indhold,” skriver Netcompany i en mail til Itwatch.

Det er Danmarks Jægerforbund, der har henvendt sig til Ombudsmanden med kritik af Netcompany, der har stået for at udvikle det digitale register for våbentilladelser for Rigspolitiet. Kritikken går på, at registret har været forsinket, og at det nu 11 måneder efter, det er taget i brug, stadig ikke er fuldt funktionsdygtigt.

Læs mere her:

Rigspolitiet truede Netcompany med sanktioner i strid om våbenregister

Strid om Rigspolitiets våbenregister fra Netcompany er strandet i Justitsministeriet

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs