Bouillon får udfordrer: Københavnsk kending åbner lavprisrestaurant

Ligesom Bouillon-konceptet skal Sovino Brands og Røde Claus’ nye restaurant servere franske klassikere til lave priser.
Det er kokken Claus "Røde" Christensen, der sammen med Sovino Brands står bag den nye, billige restaurant Le Petit Rouge. | Foto: Emma Sejersen/Politiken.
Det er kokken Claus "Røde" Christensen, der sammen med Sovino Brands står bag den nye, billige restaurant Le Petit Rouge. | Foto: Emma Sejersen/Politiken.

Restaurant Bouillon, der siden åbningen i efteråret har nydt stor succes med franske retter til billige penge, får nu en ny konkurrent, skriver Berlingske.

Den københavnske restaurantkoncern Sovino Brands åbner nemlig sammen med kokken Claus ”Røde” Christensen restauranten Le Petit Rouge, der – ligesom Bouillon – skal tilbyde mad i en prisklasse, hvor alle kan være med; nemlig i spændet mellem 25 og 168,50 kr. 

”Jeg er hverken kendt for små portioner eller billig mad. Så jeg måtte lige vende skråen, da de spurgte mig. Men jeg sagde ja, fordi jeg fuldstændigt kan stå inde for det, der bliver serveret,” siger Claus ”Røde” Christensen til avisen. 

Den nye restaurant åbner 18. april og har hjemme i Galleri K ved Kristen Bernikows Gade i det indre København.

Sovino Brands står bag en række restauranter som PS Bar & Grill, Lusso, Camino og Café Viktor.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også