Bouillon får udfordrer: Københavnsk kending åbner lavprisrestaurant
Restaurant Bouillon, der siden åbningen i efteråret har nydt stor succes med franske retter til billige penge, får nu en ny konkurrent, skriver Berlingske.
Den københavnske restaurantkoncern Sovino Brands åbner nemlig sammen med kokken Claus ”Røde” Christensen restauranten Le Petit Rouge, der – ligesom Bouillon – skal tilbyde mad i en prisklasse, hvor alle kan være med; nemlig i spændet mellem 25 og 168,50 kr.
”Jeg er hverken kendt for små portioner eller billig mad. Så jeg måtte lige vende skråen, da de spurgte mig. Men jeg sagde ja, fordi jeg fuldstændigt kan stå inde for det, der bliver serveret,” siger Claus ”Røde” Christensen til avisen.
Den nye restaurant åbner 18. april og har hjemme i Galleri K ved Kristen Bernikows Gade i det indre København.
Sovino Brands står bag en række restauranter som PS Bar & Grill, Lusso, Camino og Café Viktor.