Watch Medier
Sites
Luk

Brugervilkår

1.1 Login

For at vi kan give dig adgang til de låste artikler på vores site, er det nødvendigt, at du identificerer dig ved hjælp af brugernavn og password og logger ind på vores sites. Abonnementsdata på tidligere abonnementer gemmes til eventuel senere brug, men kan slettes, hvis det ønskes. Alle oplysninger behandles fortroligt. Når du registrer dig som bruger, er du automatisk tilmeldt vores nyhedsbreve.

Din brugerkonto er personlig og må ikke deles med andre, og du må kun oprette én brugerkonto.

 

1.2 Nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at Watch Medier løbende sender dig mails med de seneste nyheder inden for finansverdenen. Nyhedsbrevene kan desuden indeholde markedsføring i form af bannere, information om nye tiltag på Watch Medier, brugerundersøgelser, andre redaktionelt relaterede produkter. Herudover accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve fra Watch Medier.

Du kan til enhver tid afmelde alle eller udvalgte nyhedsbreve ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i bunden af nyhedsbrevet

 

1.3 Spørgeskemaer

For at vide mere om vores brugere gennemfører vi indimellem spørgeskemaundersøgelser. Det er forskelligt, hvad der bliver spurgt om i disse undersøgelser, men du kan altid vælge at deltage uden at oplyse, hvem du er – ligesom det er helt frivilligt, om du vil svare på spørgsmålene. Dit besøg på vores sites eller dine muligheder på vores sites afhænger ikke af, om du deltager i undersøgelserne, men da vi gennemfører dem for at forbedre brugeroplevelsen eller blive bedre, sætter vi pris på din deltagelse.

Du bør aldrig svare på undersøgelser, der ikke har en tydelig og kendt afsender.

 

1.4 Konkurrencer og særlige tilbud

Fra tid til anden har vi konkurrencer eller særlige tilbud på medierne under Watch Medier, og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail-adresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder, vil det klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at Watch Medier eller andre må kontakte dig efterfølgende. Det vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og særlige tilbud er altid frivillig.

 

2.0 ophavsret

Ethvert indhold i de af Watch Medier leverede produkter under nærværende abonnementsvilkår er ophavsretligt beskyttet og må ikke kopieres eller videregives. Digitalt indhold stilles til rådighed for visning/læsning for dig, og må printes til personligt brug. Anden anvendelse af indhold i abonnementet kræver en skriftlig tilladelse fra Watch Medier.