Watch Medier

KOPI Minister vil udfase hjælpepakker

Finansminister Nicolai Wammen (S) lægger nu op til at udfase hjælpepakkerne til erhvervslivet. Ifølge overvismand kan man ikke undgå en bølge af konkurser, når hjælpepakkerne løber ud.

Foto: Niels Christian Vilmann//

Regeringen har holdt hånden under store dele af dansk erhvervsliv under coronakrisen, men nu er tiden kommet til at udfase de økonomiske hjælpepakker, siger finansminister Nicolai Wammen (S) til Børsen.

"Det er blevet tid til et politisk gearskift. Hjælpepakkerne har været den rigtige politik, mens Danmark var lukket ned, men nu hvor vi åbner landet op igen, er det tid til at se på nye redskaber," siger han bl.a. til Børsen.

Ifølge økonomisk overvismand Carl-Johan Dalgaard kan man ikke undgå en bølge af konkurser og fyringer, når hjælpepakkerne løber ud.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Erfaren kurator spår første konkursbølge efter sommerferien 

Erhvervslivet advarer om konkurser og fyringer ved hjælpepakkestop 

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs