Watch Medier

KOPI Minister vil udfase hjælpepakker

Finansminister Nicolai Wammen (S) lægger nu op til at udfase hjælpepakkerne til erhvervslivet. Ifølge overvismand kan man ikke undgå en bølge af konkurser, når hjælpepakkerne løber ud.

Foto: Niels Christian Vilmann//

Regeringen har holdt hånden under store dele af dansk erhvervsliv under coronakrisen, men nu er tiden kommet til at udfase de økonomiske hjælpepakker, siger finansminister Nicolai Wammen (S) til Børsen.

"Det er blevet tid til et politisk gearskift. Hjælpepakkerne har været den rigtige politik, mens Danmark var lukket ned, men nu hvor vi åbner landet op igen, er det tid til at se på nye redskaber," siger han bl.a. til Børsen.

Ifølge økonomisk overvismand Carl-Johan Dalgaard kan man ikke undgå en bølge af konkurser og fyringer, når hjælpepakkerne løber ud.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Erfaren kurator spår første konkursbølge efter sommerferien 

Erhvervslivet advarer om konkurser og fyringer ved hjælpepakkestop 

Mere fra Watch Medier

Jyske Banks opkøb får konkurrenter til at opruste

Flere banker skruer op for offensiven i det midt- og vestjyske, hvor Handelsbanken er en af de største aktører. Oven på Jyske Banks køb af Handelsbankens aktiviteter i Danmark ser en højere andel af kunderne sig om efter ny bank.

Scan Global-chef varsler nye overtagelser

Logistikkoncernen Scan global har overtaget et Hongkong-selskab, der giver flere muskler i Asien og passer godt ind i koncernens DNA. Sådan lyder det fra topchef Allan Melgaard, der bebuder andre, nye overtagelser.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs