Watch Medier

Logistikbranchen står til vækst på 12 procent i 2021

Det globale logistikmarked går stærkt frem i 2021 og vil overhale markedet i 2019 før coronapandemien, lyder forventningen fra analysehuset Transport Intelligence. Især luftfragt er vokset som følge af flaskehalsene for sø- og landtransport. Væksten aftager i de kommende år.

Foto: PR / Kuehne + Nagel

Det globale marked for logistik står til en "meget stærk" fremgang på 12 pct. i 2021 efter en vækst i årets første halvår på hele 19 pct., vurderer analysehuset Transport Intelligence i en ny analyse.

Hvis forudsigelsen holder stik, vil det globale logistikmarked i år være 2,3 pct. større end i 2019 før coronapandemien ifølge analysen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs