Watch Medier

Globale handelsudfordringer bremser forventet Tour-boost hos danske cykelbutikker

Tour de France med dansk start og stor dansk succes skulle have lunet i de danske cykelforretninger, men det har inflation og leveringsproblemer forpurret, melder flere aktører. I Roskilde var interessen for merchandise dog stor.

Flere danske cykelbutikker havde satset på, at den danske Tour-eufori med dansk Tour-start og samlet dansk Tour-sejr til Jonas Vingegaard ville komme dem til gode. Men effekten er indtil videre udeblevet. | Foto: Marco Bertorello/AFP

Store events udløser tit stort salgspotentiale, og historien kunne næsten ikke være skrevet bedre.

Med Tour de France-start i Danmark, fire og dermed historisk mange danske Tour-etapesejre og en samlet vinder i Jonas Vingegaard som kronen på værket har der været lagt op til dansk Tour-eufori længe, og hos de danske cykelbutikker har man ikke kun heppet på Vingegaard men også på, at det ville afspejle sig i cykelsalget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs