Watch Medier

Opkøb

Stor interesse for Skares pålægsselskab

Otte konkursbegæringer for selskaber i kødkoncernen Skare omfatter ikke pålægsselskabet Skare Food med brandet Defco. Fra detailbranchen meldes der om interesse for at handle med selskabet, erfarer Fødevarewatch.

Tidligere topfolk i Irma fortsætter investorjagt

Irmas nu forhenværende kædedirektør, Jan Larsen, og kædens adm. direktør frem til 2012, Alfred Josefsen, mener ikke, at mulighederne for at finde en eller flere nye ejere af dagligvarekæden er udtømt.

Shoppingcenter ved Aarhus solgt med heftig rabat

City Vest i Brabrand ved Aarhus blev ved årsskiftet solgt markant under den offentlige vurdering. Alligevel er sælgeren, Danske Shoppingcentre, tilfreds med at slippe for omfattende investeringer.

Små modefirmaer leder efter købere

Inflation og lav forbrugertillid presser de mindre modevirksomheder, og topchefer i større virksomheder som JBS og Brands4Kids får jævnligt tilbud fra virksomhedsejere, der vil sælge, skriver Børsen. 

Netcompany sætter opkøb på pause i år

Det børsnoterede it-selskab Netcompany har i årsregnskabet signaleret, at der ikke bliver tale om opkøb i 2023. I stedet er fokus nu på at udbygge der, hvor selskabet allerede er repræsenteret.

1 - 25 af 1430

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs