Watch Medier

Opkøb

Kirk Kapital drivkraft i milliardhandel med ATP og Lundbeckfonden

Pengetanken Kirk Kapital vil sammen med Lundbeckfonden og ATP investere yderligere i produktionsfaciliteter og nye produkter i den hurtigt voksende medicovirksomhed Ferrosan Medical Devices Group. De tre parter har overtaget det fulde ejerskab af virksomheden i en handel til angiveligt 5 mia. kr.

Parken vil sælge Lalandia-feriecentrene

Parken Sport & Entertainment vil undersøge mulighederne for helt eller delvis at sælge de fire Lalandia-feriecentre. Det børsnoterede selskab, der også står bag fodboldklubben FCK, har i forvejen sat stadionanlægget Parken med fire kontortårne til salg.

Den tyske stat overtager gasselskabet Uniper

Tysklands regering er nået til enighed med finske Fortum om at købe samtlige aktier i Uniper for at nationalisere det kriseramte gasselskab og afværge et kollaps i den tyske energisektor. Staten vil sprøjte 60 mia. kr. ind i selskabet.

Kapitalfond vil udfordre Meyers på catering

Kapitalfonden Dansk Ejerkapital investerer i frokostleverandøren Gastronomiet og catering- og event-koncernen Nordic Solution med ambitioner om at udfordre de større spillere på markedet i hovedstadsområdet.

Salg af tyske DB Schenker kan krone ny logistikkonge inden for sø- og luftfragt

Uanset hvilken af de tre mest oplagte bejlere som får lov til købe den tyske fragtkæmpe DB Schenker, vil køberen blive verdens førende logistikvirksomhed inden for luft- og søfragt. DSV, Deutsche Post og Kuehne + Nagel fører feltet af bejlere, vurderer analysehus. A.P. Møller - Mærsk har pengene, men vil næppe købe.

Medie: Kapitalfond vil sælge dansk satellitvirksomhed

Kapitalfonden Advent International afsøger muligheden for at sælge danske Cobham Satcom, det tidligere Thrane & Thrane, som fonden i 2012 overtog via et fjendtligt opkøb på børsen og siden har udskilt til en selvstændig virksomhed.

1 - 25 af 1220

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs