Watch Medier

Opkøb

IT Relation køber cybersikkerhedsselskab

IT Relation-koncernen har gjort endnu et opkøb og overtaget sikkerhedsselskabet Improsec. "Kundernes krav bliver stadig mere komplekse, og nu sikrer vi også IT Relation-familien en førende position inden for cybersikkerhed," siger direktør.

PA Consulting får ny ejer

Den amerikanske rådgivende ingeniørkoncern Jacobs køber op til 65 pct. af aktierne i det internationale konsulentfirma PA Consulting, der hidtil har været ejet af en stor kapitalforvalter. I Danmark har PA Consulting 190 ansatte.

To jyske banker fusionerer og får ny hovedaktionær

Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse har besluttet at fusionere - med Vestjysk Bank som den fortsættende bank. Samtidig overtager Arbejdernes Landsbank en række aktieposter og bliver dominerende aktionær i den fusionerede bank.

Flügger køber igen op i Østeuropa

For anden gang på et år køber malervarekoncernen Flügger op i Østeuropa. Denne gang drejer det sig om et køb på 208 mio. kr. for 70 procent af Eskaro, som sælger malervarer på en stribe markeder i Østeuropa og Baltikum.

Circle K rydder Danmark for flydende el

Brændstofleverandøren Circle K indgår aftale om at opkøbe al e-methanol fra det første danske anlæg, der kan omdanne el til flydende brændstof. Nogen skal tage skridtet, lyder det fra Circle K, som gør Danmark til globalt testland for grønne brændsler.

Kopenhagen Fur kan blive kinesisk

Varemærket Kopenhagen Fur kan blive solgt til Kina, skriver erhvervsmediet Finans. De kinesiske aftagere af minkskind fra det danske pelsauktionshus har akut behov for et nyt setup og jager nu løsninger.

Petworld-kæden opkøbt af Maxi Zoo

Den tyskejede butikskæde Maxi Zoo har opkøbt den danske konkurrent Petworld med over 35 butikker. Maxi Zoo har i forvejen 47 danske butikker med udstyr til kæledyr.

Danmarks største kapitalfond nærmer sig fjerde opkøb i år

Kapitalfonden Axcel er om kort tid klar med opkøb af tre virksomheder, der lægges sammen i lighed med et svensk opkøb tidligere i år. Ifølge Managing Partner Christian Schmidt-Jacobsen er der "ret god gang" i handler med mindre og mellemstore virksomheder.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Vores sites – gå på opdagelse i alle vores nyheder om dansk og internationalt erhvervsliv

Vil du vide mere om en bestemt branche eller et bestemt område? Watch Medier dækker dansk erhvervsliv tættere end noget andet medie og udgiver desuden en række internationale sites. Se mere herunder.