Watch Medier

Opkøb

Salget af Svansø/Skælskør-koncern giver familie trecifret milliongevinst

Familien Christensen fra Vejle har høstet en formue på salget af fødevarekoncernen Good Food Group, viser nye regnskaber. Pengene bliver delvis geninvesteret i en ny fond. Her vil familien investere i fødevarevirksomheder sammen med to lokale familier - Stimorol-familen Bagger-Sørensen og citronmåne-familien Eskildsen.

Salling Bank og Sparekassen Vendsyssel fusionerer

I et usædvanligt træk har den garantejede Sparekassen Vendsyssel aftalt fusion med den børsnoterede Salling Bank. Sparekassen Vendsyssel bliver det fortsættende pengeinstitut og når op blandt landets 10 største pengeinstitutter målt på udlån. Betalingen til Salling Banks aktionærer skal ske ved, at Sparekassen Vendsyssel udsteder nye garantkapital. (Opdateret).

To af landets største tv-producenter får fælles topledelse

Tv-koncernen Banijay Group vil "skærpe profilerne" i sine danske tv-selskaber og lægger den øverste ledelse af de to producenter Metronome og Nordisk Film TV sammen i nyt selskab. Producenterne vil fortsat være selvstændige enheder, men under fælles ledelse.

Kviknet indgår aftale med Fibia

Fibia inviterer endnu en internetudbyder ind på sit fibernet. Fynske Kviknet bliver det nyeste tilbud til de cirka 500.000 kunder.

KK Wind køber dansk succesforretning

A.P. Møllers vindforretning fortsætter opkøbsstrategi med køb af møllemonitorer, der har genereret trecifret millionoverskud over de seneste år.

Medie: Salling Group vil ikke købe Magasin-kæden

Det britiske ejerselskab bag Magasin arbejder igen på et salg af den danske stormagasinkæde. Men den mest oplagte danske køber, Salling Group, afviser på ny at være interesseret i at købe. (Opdateret)

Seneste nyt fra alle vores medier