Watch Medier

Opkøb

Sydbank kalder opkøb i Fynske Bank for "strategisk investering"

Sydbanks opkøb af yderligere 10 procent af aktierne i Fynske Bank handler om at placere bankens midler bedst muligt. "For mig er det en god fornuftig investering, som jeg kan tjene penge på, og som der på den lange bane kan være strategisk samarbejde i," siger Sydbanks direktør.

Sydbank køber aktier i Fynske Bank

Sydbank ejer nu 14,05 pct. af aktiekapitalen i Fynske Bank efter at have overtaget godt 10 pct. i en ny handel. Fynske Banks største aktionær er Fonden for Fynske Bank med knap 45 pct.

Netcompany køber græsk it-selskab for 1,7 mia. kr.

Netcompany har købt det græske selskab Intrasfot International, oplyser det børsnoterede it-selskab. Prisen er landet på 1,7 mia. kr og omfatter et selskab med mange forskellige specialer, 2.800 ansatte og afdelinger i 13 lande.

Kapitalfond jubler: Først Pandora - så Steelseries

Kapitalfonden Axcel tjente milliarder på børsnotere smykkefirmaet Pandora. Samme opskrift så ud til at skulle bruges med Steelseries, men i stedet valgte fonden at sælge gamervirksomheden til GN Store Nord. "Steelseries har jo udviklet sig fantastisk i løbet af vores ejerperiode," lyder det fra en meget tilfreds Axcel-partner.

Her er GN Audios planer for Steelseries

GN Audios topchef venter sig meget af Steelseries efter dagens milliardopkøb. Han erkender dog, at de vilde væksttal for gamingmarkedet kan aftage efter coronakrisen.

Ny medejer i Nørrebro Bryghus

Ejerkredsen i Nørrebro Bryghus udvides fra to til tre medlemmer, idet bryghusets adm. direktør overtager 10 pct. af aktierne.

Salgsspecialist opkøbt af hollandsk selskab

Det danske firma AWM Network, der har gjort en forretning ud af at finde interessante kundeemner for andre virksomheder - også kaldet 'leads' -  er blevet opkøbt af et hollandsk selskab med en kapitalfond i ryggen.

1 - 25 af 702

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs