Watch Medier

Opkøb

Kapitalfonden EQT gør store selskaber klar til exit

En exit er næppe lige om hjørnet i hverken Huscompagniet eller hørekoncernen WS Audiology, men den nordiske kapitalfond EQT rører på sig i de to selskaber med henholdsvis aktiesalg og større gennemsigtighed om regnskabstal.

Store mediehuse fusionerer distributionsselskaber

Storfusion på distributionsmarkedet lægger Dansk Avis Omdeling (DAO) og Bladkompagniet sammen til et selskab med JP/Politikens Hus som majoritetsejer. Sammenlægingen afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Axcel udbygger vikarkoncern med nyt opkøb

Da kapitalfonden Axcel sidste efterår købte tre vikarfirmaer og slog dem sammen under navnet Moment Group, var planen at skabe en markedsleder i Danmark og senere i Norden. Nu er der føjet endnu et firma til.

PFA kaster halv milliard i Amazon-projekt i New York

For at profitere af en megatrend investerer PFA 500 mio. kr. i en logistikejendom i New York, der udlejes til Amazon. Flere internationale investeringer i logistik er ifølge pensionsselskabets ejendomsdirektør "en vigtig del af vores investeringsstrategi for 2021".

Royal Unibrew overtager Bryggeriet Fuglsang

Det familieejede sønderjyske bryggeri Fuglsang har solgt sine bryggeriaktiviteter til Royal Unibrew, som er landets næststørste ølkoncern. "Vi er i familien nået frem til, at vi anser Royal Unibrew for bedste match," siger direktør.

Gjensidige skaber ny alliance ved at købe NEM Forsikring

På dagen hvor Gjensidiges partnerskabsaftale med Nykredit løber ud, kan det norske forsikringsselskab melde om en ny alliance. Gjensidige har købt NEM Forsikring, og en samarbejdsaftale med Sparekassen Kronjylland og Middelfart Sparekasse er en del af pakken.

Lundbeckfonden sælger medicinalfirma til Pfizer

Medicnalkoncernen Pfizer er et ideelt nyt hjem for firmaet Amplyx Pharmaceuticals' terapeutiske kandidater, der fokuserer på sygdomme i immunforsvaret, lyder det fra Amplyx-topchef Ciara Kennedy.

Frasolgt farvedivision køber op i Italien

Chr. Hansen Natural Colors har foretaget sit første selvstændige opkøb, siden EQT i efteråret overtog farvedivisionen fra ingredienskæmpen i Hørsholm. Opkøbet omfatter en farvevirksomhed i Italien med 100 ansatte.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier