Watch Medier

Opkøb

Blue Equity vil rejse tredje fond efter mange frasalg

Den danske kapitalfond Blue Equity med PFA, Norlys og tunge familiefonde i investorkredsen har på kort tid solgt fem virksomheder. "2020-resultatet bliver vores hidtil bedste år," siger managing partner Christian Møller.

Vestas køber op i producent af vindmølletårne af træ

Vindmøller med trætårne kan blive en løsning på mange markeder, mener Vestas' innovationsdirektør. Det nyetablerede Vestas Ventures har derfor som sin første investering købt en andel af et svensk selskab, der bygger vindmølletårne af træ.

ATP er millimeter fra at sælge Ørsteds hovedsæde

Efter flere måneders salgsindsats er det lykkedes at finde en ny ejer til et af de største aktiver hos ATP Ejendomme: Det over 80.000 kvm store Ørsted-domicil i Gentofte. Endnu mangler underskriften dog, erfarer EjendomsWatch.

Svensk kapitalfond slipper ud af Flying Tiger

Efter flere års oprydning har den svenske kapitalfond EQT fået solgt den danske kæde Flying Tiger, der har omkring 900 butikker over hele verden. Køberen er et investeringsselskab stiftet af tidligere partnere i en kendt dansk kapitalfond.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Vores sites – gå på opdagelse i alle vores nyheder om dansk og internationalt erhvervsliv

Vil du vide mere om en bestemt branche eller et bestemt område? Watch Medier dækker dansk erhvervsliv tættere end noget andet medie og udgiver desuden en række internationale sites. Se mere herunder.