Watch Medier

Opkøb

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Zendesk kan være tæt på salg

En række kapitalfonde kan være tæt på at købe den danskstiftede it-virksomhed Zendesk, som ellers har haft udfordringer med at finde de rigtige købere.

Modeprofil køber sig ind i brillevirksomhed

Jens Poulsen, adm. direktør og ejer af DK Company, har netop investeret i to virksomheder. Investeringen i knap en tredjedel af brillefirmaet Design Eyewear Group International kalder han selv for ”den største ud over DK Company”.

NNIT sælger division med 1500 ansatte til kapitalfond

It-virksomheden NNIT frasælger en hel division for halvanden mia. kr. til en kapitalfond. Der er tale om salg af forretningen for infrastruktur-outsourcing. Samtidig giver handlen en kendt topchef fra IBM comeback på en toppost i it-verdenen.

Ejendomsmæglerkæde kan ryge med til Jyske Bank

Jyske Banks køb af Handelsbankens danske aktiviteter omfatter foruden 130.000 bankkunder også hovedparten af en ejendomsmæglerkæde med 58 forretninger. Det er dog muligt, at kæden ikke bliver på Jyske Banks hænder.

Trods dystre spådomme: Køb og salg af virksomheder holder niveauet

Første halvdel af 2022 har i modsætning til sidste år været præget af en større grad af skepsis og negative forventninger. Alligevel har både fusions- og opkøbsaktiviteten og priserne generelt holdt niveauet, siger partner Christian Scherfig fra advokatfirmaet Lundgrens.

1 - 25 af 1116

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs