Watch Medier

Kapitalfond skyder 190 mio. i dansk it-selskab

En ny kapitalindsprøjtning skal sætte fart under væksten hos det danske it-selskab Keepit. Målet er at tidoble værdien af cloud-data-selskabet i løbet af fem år.

Adm. direktør i Keepit Frederik Schouboe. | Foto: PR/Keepit

Med en investering på 190 mio. kr. fra en britisk kapitalfond vil danske Keepit skrue op for ambitioner om at vokse i de kommende år, skriver Børsen og Berlingske.

"Vi regner med, at skulle tidoble vores størrelse over de næste fem år," siger adm. direktør Frederik Schouboe til Børsen og fortæller, at den nuværende, løbende omsætning ligger på 55 mio. kr.

Bag investeringen står den britisk kapitalfond One Peak, og med den nye kapitalindsprøjtning vil Keepit rette blikket mod udlandet, hvor især rummer et stort potentiale. Derfor skal pengene bruges på sælgere, markedsføring og til dels produktudvikling, lyder det fra Keepit-direktøren.

Keepit er specialiseret inden for backup af cloud-data, og selskabet modtog sidste år en investering på 20 mio. kr. fra Vækstfonden og stifterne Frederik Schouboe og Morten Felsvang.

Seneste regnskab viste et underskud på 17,6 mio. kr. i det skæve regnskabsår 18/19. Året forinden var det minus på 5,6 mio. kr. Det er en stigning på over 200 pct.

Cloud-tjenester viser nu svagheder  

Cloud-virksomhed med is i maven lander tocifret millionunderskud 

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs