Watch Medier

Salling Bank og Sparekassen Vendsyssel fusionerer

I et usædvanligt træk har den garantejede Sparekassen Vendsyssel aftalt fusion med den børsnoterede Salling Bank. Sparekassen Vendsyssel bliver det fortsættende pengeinstitut og når op blandt landets 10 største pengeinstitutter målt på udlån. Betalingen til Salling Banks aktionærer skal ske ved, at Sparekassen Vendsyssel udsteder nye garantkapital. (Opdateret).

Sparekassen Vendsysel bliver det fortsættende selskab efter fusion. | Foto: Sparekassen Vendsyssel/PR

Salling Bank og Sparekassen Vendsyssel vil være ét pengeinstitut. Sparekassen Vendsyssel skal være det fortsættende pengeinstitut.

Det fremgår af en børsmeddelelse fra onsdag morgen. Efter meldingen steg kursen på Salling Bank-aktien op mod 75 procent.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs