Watch Medier

Endnu en bankfusion kan være undervejs - storaktionær klar til at sælge til god pris

Aktieinvestorer viser stor interesse for flere af landets småbanker efter en fusionsmeddelelse i denne uge fra Salling Bank og Sparekassen Vendsyssel. En storaktionær i en vestjysk lokalbank erklærer sig nu åben for at sælge ud til den rette pris.

Foto: PR/Hvidbjerg Bank

Det bebudede ægteskab mellem Salling Bank og Sparekassen Vendsyssel kan blive startskud til en ny fusionsbølge. I aktiemarkedet har investorerne i denne uge kastet deres opmærksomhed på flere mindre pengeinstitutter.

Ser man på kursudviklingen hos de mindre børsnoterede banker i et femdages interval, springer især Hvidbjerg Bank i øjnene med en kursstigning på cirka 22 pct. Alene fredag formiddag steg bankens aktie knap 9 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs