Watch Medier

Metronome og Nordisk Film TV skærer til og finder flyttekasser frem efter storfusion

Syv er opsagt i det nye setup for t-selskaberne Nordisk Film TV og Metronome, der får fælles ledelse, men hver sin kreative profil og genrefokus. Øvelsen flytter samtidig rundt på formater som "Alle mod én" og "Luksusfælden" og betyder, at Nordisk Film TV rykker teltpælene i Valby op.

Tina Christensen og Ulrik Jørgensen står i spidsen for ledelsen af det nye fælles selskab, som også betyder, at Nordisk Film TV rykker ud til Metronome i det nye år. | Foto: PR/Banijay

Det koster syv afskedigelser og et mindre antal omrokeringer, at Metronome og Nordisk Film TV fra årsskiftet bliver samlet under fælles ejerstruktur. Det bekræfter Tina Christensen, adm. direktør for Metronome.

"Vi har i forbindelse med tilpasningen måttet opsige nogle medarbejdere," siger Tina Christensen i en skriftlig kommentar.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs