Watch Medier

Mærsk lagde arm med "et par håndfulde" i kamp om eksklusiv naboejendom

Både private investorer, ejendomsselskaber, pensionskasser og fonde kappedes om at byde, da staten satte Energistyrelsens gamle domicil i det centrale København til salg. Efter buddene havde drevet prisen 35 mio. kr. op over udbudsprisen, løb A.P. Møller - Mærsk med ejendommen pga. af en historisk forkøbsret.

"Det er sjældent, at der kommer sådan en ejendom i udbud. Det ved investorerne godt," siger Carsten Rasmussen, adm. direktør i Freja Ejendomme. | Foto: PR / Freja Ejendomme

Der var mange om buddet, da kontorejendommen på Amaliegade 44 i København K blev solgt til A.P. Møller - Mærsk. En handel, som blev offentliggjort i denne uge, og som skete til en salgspris på 420 mio. kr. – 35 mio. kr. over udbudsprisen.

"Interessen var jo stor. Det er også derfor, man er endt på den pris," siger Carsten Rasmussen, direktør i statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs