Watch Medier

Svensk konsulenthus opkøber konkurrent med 80 danske ansatte

Den svenske børsnoterede it-konsulentkoncern Knowit overtager den norske konkurrent Creuna - herunder blandt andet 80 danske medarbejdere fra Creuna-kontoret i Aarhus.

Direktøren i Creunas danske datterselskab, Roar Nissen. | Foto: Creuna/PR

Den svenske børsnoterede konsulentforrretning Knowit har opkøbt den norske konkurrent Creuna, der betyder et farvel til det norske brand, som i stedet skal fortsætte under navnet Knowit Experience, skriver Computerworld.

Med opkøbet vokser hele Knowit-koncernen til 2.600 medarbejdere - herunder blandt andet 80 nye danske medarbejdere fra Creuna-kontoret i Aarhus. Ud over de nye medarbejdere overtager Knowit også en underskudsforretning, hvor den danske del af Creuna dog har været et lyspunkt.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs