Watch Medier

Danish Crown køber luns af ny plantebaseret innovationsfabrik

Slagterikoncernen Danish Crown køber andel af nystartet midtjysk innovationsselskab med den tidligere pepperonikonge Steffen Ramsgaard i spidsen. Virksomheden skal udvikle plantebaserede fødevarer og med kombinationer af kød eller fisk.

Der er stor interesse for plantebaserede fødevarer og bygger midtjyske In Foods lige nu en ny fabrik til at udvikle nye produkter i. | Foto: Melissa D'arabian/AP/Ritzau Scanpix

Til januar trykker fødevarevirksomheden In Foods på startknapperne for udviklingen og produktionen af en række nye fødevareprodukter i Låsby mellem Aarhus og Silkeborg.

Selskabets stifter Steffen Ramsgaard har tidligere meldt ud, at han har investeret 90 mio. kr. i fabrikken, der skal udvikle nye fødevarer med fokus på plantebaserede ingredienser. Nu kommer der en velkendt investor i ryggen

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs