Watch Medier

Milliardhandel: Danskstiftet celleterapi-selskab solgt

Biotekselskabet Oscine Therapeutics er blevet solgt til amerikanske Sana Biotechnology. "Selvfølgelig er jeg utroligt stolt," siger medstifter Christina Trojel-Hansen om handelen, der kan komme til at overstige 1 mia. kr.

Christina Trojel-Hansen har netop solgt sit biotekselskab, Oscine Therapeutisc, til firma stiftet af folkene bag Juno Therapeutics. | Foto: Christina Trojel-Hansen, adm. direktør i Oscine

Et biotekeventyr har fået en lykkelig slutning for Christina Trojel-Hansen, der i september 2017 stiftede og indtog rollen som adm. direktør i biotekselskabet Oscine Therapeutics, der udvikler celleterapier mod sygdomme i centralnervesystemet.

Fredag lukkede den 38-årige forsker og forretningskvinde en handel, som ifølge MedWatch' oplysninger ultimativt kan overstige én mia. kr., med nogle af de største navne på celleterapiområdet.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs