Watch Medier

DSV-direktør om it-integration af Panalpina: Der var mere oprydning end forventet

Hovedopgaven var oprydning, da it-direktør Jesper Riis tog fat på at integrere det opkøbte logistikselskab Panalpina i den danske transportgigant DSV. Hvis der er for mange systemer, er det ligesom en tung jernkugle om benet på en røver i tegneserien Lucky Luke, siger han.

It-direktør Jesper Riis, DSV. | Foto: DSV Panalpina / PR

Der var mere at rydde op end forventet, da it-direktør Jesper Riis fra transportkoncernen DSV sidste år fik adgang til it-systemerne hos det opkøbte logistikselskab Panalpina i Schweiz.

Opgaven var at flette de to virksomheder sammen. Og mens den øvrige DSV-direktion kigger på voluminer, kunder og ansatte, dykker it-direktøren i stedet ned i en vigtig forudsætning for det hele: It-systemerne, der er nødt til at spille, hvis en virksomhed i 2020 skal arbejde hurtigt, præcist og være i stand til at vokse.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs