Watch Medier

DSV-direktør om it-integration af Panalpina: Der var mere oprydning end forventet

Hovedopgaven var oprydning, da it-direktør Jesper Riis tog fat på at integrere det opkøbte logistikselskab Panalpina i den danske transportgigant DSV. Hvis der er for mange systemer, er det ligesom en tung jernkugle om benet på en røver i tegneserien Lucky Luke, siger han.

It-direktør Jesper Riis, DSV. | Foto: DSV Panalpina / PR

Der var mere at rydde op end forventet, da it-direktør Jesper Riis fra transportkoncernen DSV sidste år fik adgang til it-systemerne hos det opkøbte logistikselskab Panalpina i Schweiz.

Opgaven var at flette de to virksomheder sammen. Og mens den øvrige DSV-direktion kigger på voluminer, kunder og ansatte, dykker it-direktøren i stedet ned i en vigtig forudsætning for det hele: It-systemerne, der er nødt til at spille, hvis en virksomhed i 2020 skal arbejde hurtigt, præcist og være i stand til at vokse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs