Watch Medier

To magasinhuse bliver til et: Vi skal stå stærkere digitalt

En fusion mellem Bonnier Publications og datterselskabet Benjamin Media skal især ses i lyset af, at magasinhusene vil have mere ud af den digitale transformation. En håndfuld stillinger er nedlagt, siger adm. direktør.

Jesper Buchvald fortsætter som adm. direktør i Bonnier Publications efter fusionen med datterselskabet Benjamin Media. | Foto: Bonnier Publications/PR

I august meddelte magasinforlaget Bonnier Publications og datterselskabet Benjamin Media, at de flyttede sammen hos førstnævnte. Torsdag kom så nyheden om, at de to selskaber nu også fusioneres. Det sker som en naturlig forlængelse af sammenflytningen, fortæller adm. direktør Jesper Buchvald.

"Det nye er, at vi har besluttet os for, hvordan vi vil håndtere sammenflytningen rent virksomhedsstrukturelt, og hvordan vi vil håndtere det ledelsesmæssigt," siger Jesper Buchvald.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs