Watch Medier

Dansk programformat udviklet til TV 2 sælges til Metro-Goldwyn-Mayer

Amerikanske MGM vil i England og USA producere danskudviklet format, der har været sendt på TV 2 Charlie. Selskabet får rettighederne til at distribuere det til resten af verden.

MGM vil producere et danskudviklet tv-format. | Foto: Nick Ut/AP/Ritzau Scanpix

Det danske produktionsselskab Monday har afsat programformatet "Dine fulde fem" til den store amerikanske tv- og filmproducent MGM (Metro-Goldwyn-Mayer). Det oplyser Monday i en pressemeddelelse.

Formatet har menneskets fem sanser som omdrejningspunkt og blev sendt i Danmark på TV 2 Charlie tidligere på året. MGM vil selv producere udgaver af "Dine fulde fem" i England og USA, mens selskabet også har mulighed for at distribuere programmet til resten af verden.

"Det er jo stadig kun en lodseddel, men også et kæmpe klap på skulderen, at MGM tror på det. Vi er topspændte," udtaler Palle Strøm, udviklingsdirektør hos Monday.

På dansk grund har TV 2 bestilt en ny sæson af "Dine fulde fem" efter premieren på første sæson tidligere på året.

Mere fra Watch Medier

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs