Watch Medier

Hollandsk it-koncern køber endnu et dansk Microsoft-hus

Proactive-ejeren Fellowmind tilføjer endnu et dansk Microsoft-hus til forretningen. Opkøbet kommer kun få uger efter, at den hollandske virksomhed købte en lignende forretning i Sverige.

Grundlæggeren af Proactive, Max Sejbæk, som i dag stadig er direktør for forretningen kalder Daxiomatic for "et perfekt match". | Foto: PR

Hollandske Fellowmind, som tidligere i år købte danske Proactive, overtager nu endnu et Microsoft-hus, nemlig danske Daxiomatic.

Det odenseanske selskab Daxiomatic er specialiserede i D365 Finance, og det er netop de kompetencer, der har gjort selskabet interessante for Fellowmind, oplyser selskaberne i en pressemeddelelse. Opkøbet vil give Fellowmind et "mere helhedsorienteret" tilbud til de danske kunder, siger adm. direktør i det hollandske selskab Emiel Putman i en pressemeddelelse.

"Vi er imponerede over Daxiomatics resultater, og især deres mission og unikke organisationsstruktur," siger han.

Udmeldingen kommer kun få efter, at Fellowmind offentliggjorde købet af et andet Microsoft-hus, nemlig den svenske forretning DQC.

Ifølge grundlæggeren af Proactive, som i dag stadig er direktør for forretningen, er Daxiomatic og Fellowmind "et perfekt match".

"Som grundlægger af Proactive har jeg allerede oplevet fordelene ved at være blevet en del af en større platform og dermed være i stand til at bygge bedre løsninger ved hjælp af en bredere base af specialister," siger Max Sejbæk i pressemeddelelsen.

Muligheden for at blive en del af Fellowmind kalder adm. direktør i Daxiomatic Jesper Refning for en "unik mulighed".

"Lighederne i vores virksomhedskulturer og Fellowmind-visionen om at skabe meningsfulde forbindelser har overbevist os om, at vores fremtid ligger i Fellowmind-familien. Jeg er meget stolt af det vi har skabt sammen, og jeg ser frem til vores næste skridt med hele Fellowmind," udtaler han i pressemeddelelsen.

Daxiomatic har 50 ansatte - efter opkøbet beskæftiger Fellowmind 335 medarbejdere i Danmark.

Proactive-ejer køber svensk Microsoft-hus 

Max Sejbæk efter salget af Proactive: "Jeg har ingen aktuelle planer om at lave noget andet" 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs