Watch Medier

A.P. Møller Holding køber Faerch Plast

A.P. Møller Holding har købt Faerch i Holstebro i en handel, der værdisætter emballagekoncernen til 14 mia. kr. Sælgeren er kapitalfonden Advent International.

A.P. Møller Holding ledes af Robert Uggla som adm. direktør og Ane Uggla som formand. | Foto: Jens Dresling

A.P. Møller Holding, der er moderselskab i A.P. Møller Gruppen, har underskrevet en aftale om at overtage Faerch, verdens førende virksomhed inden for bæredygtig fødevareemballage, fra fonde, der forvaltes af Advent International.

Det oplyser A.P. Møller Holding.

Transaktionen værdisætter Faerch, der har hovedsæde i Holstebro, til 1,9 mia. euro eller godt 14,1 mia. kr.

Faerch har over 50 års erfaring inden for emballage til fødevareindustrien.

Selskabet blev overtaget af Advent i august 2017 og har siden det år løftet omsætningen med 60 pct. til over 500 mio. euro, eller lidt over 3,7 mia. kr. Marginerne er samtidig fastholdt blandt de bedste i industrien, oplyser A.P. Møller Holding.

Det fondsejede holdingselskab er langsigtet aktionær i Faerch.

Mere fra Watch Medier

Netcompany skal udvikle EU's digitale identitets-wallet

Det danske it-selskab Netcompany er blevet tildelt kontrakten på at udvikle European Digital Identity Wallet i samarbejde med selskabet Scytáles. Projektet er del af en EU-plan om at skabe en europæisk digital identitetsramme, der er tilgængelig for alle EU-borgere og virksomheder.

Danske Swedbank-kunder må på jagt efter ny bank

Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens danske kunder skal ud og finde sig en anden bank. Et nyt partnerskab med Sydbank omfatter nemlig ikke Swedbanks danske kunder. Den svenske banks ansatte i Danmark bliver afskediget.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs