Watch Medier

Medie: Byggekoncernen Casa skal igen have nye ejere

Kapitalfonden Catacap har ifølge Børsen taget skridt til at sælge byggekoncernen Casa efter fem års ejerskab. Casa-stifter Michael Mortensent er fortsat medejer.

Casas stifter, Michael Mortensen, står på ny til at tjene på et virksomhedssalg. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/ERH

Kapitalfonden Catacap har indledt forberedelser til salg af byggekoncernen Casa med PwC's corporate finance-afdeling som rådgiver. Det skriver Børsen.

En partner i Catacap, der købte sig ind i Casa for snart fem år år siden, vil over for avisen hverken be- eller afkræfte salgsplanerne, men han siger, at fem år er en typisk tidshorisont i kapitalfondsregi.

Ifølge Børsens oplysninger forventes Casa, der arbejder inden for udvikling og etablering af bl.a. erhvervsejendomme og butikscentre, at blive værdisat til omkring 1,5 mia. kr. Casas stifter, Michael Mortensen, som også stiftede Huscompagniet, ejer fortsat omkring 15 procent af virksomheden.

Vil tjene mest i Danmark

Ved offentliggørelsen af Casas halvårsresultat Tilbage i september fortalte adm. direktør Torben Modvig EjendomWatch, at han var stolt over det, Casa havde opnået i et corona-plaget 2020.

"Vi har en rigtig stærk pipeline, og vi forventer, at vi allerede næste år bryder igennem målet om 3 mia. kr. i omsætning. Derfor har vi også løftet barren, så den nu hedder 4 mia. kr. i 2023," sagde Torben Modvig dengang og slog fast, at "vi vil gerne være Danmarks bedste på indtjeningen."

På spørgsmålet om hvorvidt man overvejede at blive en del af en større koncern, lød svaret:

"Jeg synes, det lyder spændende."

Casa-stifter investerer i proptech-startup

Ny Casa-direktør: "Jeg er en stor tilhænger af altid at have en plan B" 

Københavnsk investor køber 3000 kvm lejeboliger i populært Casa-projekt i Vejle 

Mere fra Watch Medier

Onlinehandlen voksede til nye højder i 2023

Danskerne købte sidste år for 185 mia. kr. via ehandel, hvilket er ny rekord. Dansk Erhverv er bekymret for, at de danske ehandlere vil kunne mærke de to kinesiske webshops Shein og Temu. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs