Watch Medier

Danfoss forbereder konkret frasalg for at få godkendt milliardopkøb

Danfoss udskiller en forretningsenhed med 800 ansatte og forbereder et hurtigt salg af enheden. Det er "et nødvendigt skridt" for at få myndighedsgodkendt overtagelsen af den irske hydraulikforretning Eaton Hydraulics, lyder det fra den danske industrikoncern.

Sidste år købte Danfoss det amerikansk-irske Eaton Hydraulics for en samlet pris på knap 23 mia. kr. Det betød, at Danfoss' medarbejderstab voskede med 11.000 personer. | Foto: Daniel Becerril/Reuters/Ritzau Scanpix

Danfoss Power Solutions etablerer et nyt for­ret­nings­ben ved navn 'White Drive Motors and Steering' og forbereder et frasalg af den.

Det skal ses som "et nødvendigt skridt" for at få afsluttet overtagelsen af hydraulikforretningen Eaton Hydraulics, som selskabet sidste år købte for knap 23 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs