Watch Medier

Medie: Medejer solgte for en slik inden børsnotering af Valuer

Medstifter blev presset ud af it-selskabet Valuer og gik glip af en milliongevinst i forbindelse med børsnoteringen, skriver Økonomisk Ugebrev. Investor Michael Moesgaard Andersen afviser beskyldningerne.

Michael Moesgaard afviser beskyldninger om tvivlsom forretningsetik i børsnoterede Valuer. | Foto: PR

Der har fundet et beskidt spil sted i kulisserne forud for børsnoteringen af Valuer, skriver Økonomisk Ugebrev.

Mediet har talt med flere anonyme kilder, som fortæller, hvordan medstifter Daniel Laursen først blev kørt ud på et sidespor og siden fik tilbudt 1 mio. kr. for sine aktier i it-selskabet uden at få at vide, at den resterende ejerkreds arbejdede på en snarlig børsnotering.

Dermed solgte han sine aktier for en slik til medejerne Michael Moesgaard Andersen, Finn Peder Hove og Dennis Juul Poulsen, som til gengæld scorede gevinsten på samlet omkring 58 mio. kr. efter børsnoteringen.

Michael Moesgaard Andersen afviser påstandene overfor Økonomisk Ugebrev og peger på, at Daniel Laursen selv ønskede at afhænde sine aktier.

"Vi har haft en fin dialog med Daniel om værdisætning, og Daniel Laursen har selv meddelt os skriftligt, at han ved indgåelse af aftalerne om sit firmas salg af de nævnte aktier i sommeren 2020 var bekendt med en kommende børsnotering på Nasdaq og en værdisætning på det aktuelle niveau," siger Michael Moesgaard Andersen i en skriftlig kommentar.

Valuer blev børsnoteret mandag og har siden oplevet kursfald. Aktien lagde fra land med en kurs på 13,9 kr., men er siden sendt ned til omkring 9 kr.

It-selskab henter kendt it-iværksætter ind i bestyrelsen

Innovativ platform vil børsnoteres og tredoble omsætningen i 2021 

Mere fra Watch Medier

Bladt Industries afskediger topchef

Efter nok et ”udfordrende år” skifter Aalborg-virksomheden Bladt Industries, der producerer møllefundamenter, endnu engang ud i direktionen. ”Vi har brug for nyt fokus,” siger formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs