Watch Medier

Molslinjen får tidligere DFDS-topchef som formand

Pensionsselskabet Sampension bliver minorietsejer af færgerederiet Molslinjen, der i december blev solgt til kapitalfonden EQT Infrastructure. Formand bliver tidligere DFDS-topchef Niels Smedegaaard.

Ny formand for Molslinjen bliver Niels Smedegaard, der også har formandsposten i det kriseramte flyselskab Norwegian. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Danmarks tredjestørste pensionsselskab, Sampension, bliver minoritetsejer og investerer et ukendt beløb i det danske færgerederi Molslinjen, der blev solgt til kapitalfonden EQT Infrastructure i december 2020.

Samtidig har Molslinjen fået ny bestyrelse, og her bliver Niels Smedegaard ny formand. Han har en fortid som CEO i DFDS, som han forlod i 2019. I dag sidder han i en række bestyrelser - blandt andet er han bestyrelsesformand for flyselskabet Norwegian.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs