Watch Medier

Bestseller-milliardær investerer 230 millioner i svensk it-firma

Anders Holch Povlsen kaster 230 mio. kr. ind i et svensk it-selskab, der har udviklet en platform til livestreaming af salgs-events og har tidoblet sin omsætning under coronakrisen.

Anders Holch Povlsen åbner pengekassen for Bambuser. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Igennem sit investeringsselskab Brightfolk har Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen investeret 230 mio. kr. i det svenske it-selskab Bambuser, skriver Børsen.

Selskabet er noteret på den svenske First North-børs står bag en platform, hvor brands skal sælge sine varer ved at live streame et salgs-event, hvilket store brands som blandt andre Adidas, Tommy Hilfiger og også flere Bestseller-mærker gør brug af.

I Heartland, der er moderselskabet for Brightfolk, er adm. direktør Lise Kaae overbevist om, at liveshopping bliver en større salgskanal fremover.

"Vi tror, at liveshopping både for mange kunder og for mange virksomheder vil være en foretrukken model at købe og henholdsvis sælge digitalt på," siger Lise Kaae til Børsen.

I 2020 tidoblede Bambuser sin omsætning til 31 mio. danske kroner, mens underskuddet i selskabet voksede til 47 mio. kroner.

Dansk venturefond investerer i it-platform til dyrlæger

Sultne it-selskaber slås med kapitalfonde i glohedt opkøbsmarked 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs