Watch Medier

Microsoft køber taleteknologi-firma for 19,7 mia. dollar

Microsoft bekræfter et opkøb af selskabet Nuance Communications, efter at der mandag havde været rygter om, at en transaktion var under opsejling.

Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS / X90050

Microsoft har indgået aftale om at købe det børsnoterede it-selskab Nuance Communications, som blandt andet arbejder med kunstig intelligens og avanceret taleteknologi, for 19,7 mia. dollar - eller næsten 125 mia. danske kroner.

Det bekræfter den amerikanske softwarekoncern mandag eftermiddag, efter at der på forhånd havde været flere rygter om, at en handel var under opsejling.

Aktionærerne i Nuance Communications tilbydes 56 dollar per aktie kontant, hvilket udgør en præmie på 23 pct. i forhold til fredagens lukkekurs for aktien.

Inden det amerikanske børsmarked åbnede steg Nuance-aktien 23 pct. til kurs 56 dollar, mens aktien i Microsoft lå til et lille fald.

Mere fra Watch Medier

Vestas har lært af coronaudbrud på dansk fabrik

Selv om mølleproducenten Vestas ifølge topchefen har været god til at håndtere corona, har det udbrud, der fortsat hæmmer fabrikken i Ringkøbing, vist konsekvensen af at slække på protokollerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier