Watch Medier

Konflikt om redningsplan for Bella Center spidser til

Aktionær og tidligere adm. direktør i Bella Center Arne Bang Mikkelsen er kritisk over for den redningsplan for centret, som hovedaktionæren Solstra søger at stemme igennem. En anden aktionær undrer sig over, at værdien af selskabets ejendomme er sænket med 50 pct. uden nogen ekstern vurdering.

Arne Bang Mikkelsen har spillet en central rolle i Bella Center i over 40 år. Nu kritiserer han redningsplanen og ikke mindst statens Vækstfonds rolle. | Foto: Martin Lehmann

I over 40 år har Arne Bang Mikkelsen været en del af Bella Center, hvoraf 25 år har været som adm. direktør. I dag er han aktionær, men står nu til at miste alt.

Bestyrelsens i selskabet bag Bella Center, BCHG Holding, vil nemlig udstede nye aktier for 150 mio. kr. og samtidig nedskrive den nuværende aktiekapital til nul. Oven på det bliver det ikke muligt for nuværende aktionærer at tegne nye aktier. En sag, som Berlingske omtalte i sidste uge.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en mia. kr. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs