Watch Medier

Berlingske Media køber partner ud af B.T. og skifter formand

Berlingske Media køber de resterende 30 pct. af selskabet BTMX og bliver igen ene-ejer af B.T. Samtidig forlader de eksterne medlemmer Berlingske Medias bestyrelse - herunder formand Connie Hedegaard.

Formand Connie Hedegaard og de øverige eksterne medlemmer, Lars Monrad-Gylling og André Rogaczewski, forlader Berlingske Medias bestyrelse. | Foto: Gregers Tycho/ERH

BT bliver igen fuldblodsmedlem af Berlingske Media-koncernen, der også tæller Berlingske, Weekendavisen og Euroinvestor. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Efter fire års parløb om ejerskabet af selskabet BTMX, der har drevet BT, har Berlingske Media købt schweiziske TX Groups aktieandel på 30 pct. og bliver dermed igen eneejer af det tabloide medie.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs