Watch Medier

27 danske logistikejendomme solgt i handel til 2,7 millarder

Den canadiske ejendomsinvestor Oxford Properties overtager to porteføljer med 57 logistikejendomme i Danmark og Frankrig. Det er Oxfords første køb i Danmark, og investoren er interesseret i mere.

Denne logistikejendom ved Kolding kommer på Oxford Properties' hænder. | Foto: PR

27 danske logistikejendomme med i alt 223.800 kvm beliggende i bl.a. Storkøbenhavn og Trekantsområdet er blevet solgt til Oxford Properties, som dermed gennemfører sit første opkøb i Norden. Det oplyser den canadiske ejendomsinvestor tirsdag.

Ejendommene er den ene af to porteføljer med tilsammen 57 ejendomme, der er solgt for i alt 360 mio. euro (knap 2,7 mia. kr.), og sælgeren er fonde under M7 Real Estate, fremgår det.

"Disse opkøb giver os øjeblikkelig størrelse i Frankrig og udgør vores første investering i Norden, en region med stærke markedsbetingelser, hvor vi fortsætter med at se efter yderligere muligheder. Med M7 Real Estate som fortsat manager af ejendommen, er vi i en god position til at skabe værdi fra aktiverne," udtaler James Boadle, chef for logistik- og boligejendomme hos Oxford Properties, i en pressemeddelelse

Halvdelen af de danske ejendomme, målt på værdien, er placeret i Storkøbenhavn, mens 22 pct. er placeret i Trekantsområdet.

Ifølge David Ebberell, adm. direktør i M7 Real Estate, er ejendommene blevet købt mellem 2017 og 2019, og kapitalforvalteren har allerede gennemført en intensiv forvaltning for at højne udlejningen og styrke kvaliteten.

"Der er stadig mere, vi kan gøre, og vi ser frem til at fortsætte vores bestræbelser på at maksimere porteføljens afkastpotentiale," udtaler han.

Ejerskifte hos M7 Real Estate er nu på plads

Mette Seifert er pludselig stoppet hos M7 Real Estate 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs