Watch Medier

Leo Pharma sælger udviklingsprogram til svensk biotekselskab og bliver medejer

Det svenske biotekselskab Aquilion har af Leo Pharma købt et fase 1-klart udviklingsprogram, som Aquilion håber kan blive en storsællert. Som en del af handelen bliver Leo Pharma medejer af det svenske firma.

Leo Pharma sælger fase 1-klart middel til svenske Aquilion og bliver samtidigt aktionær i selskabet. | Foto: Leo Pharma / PR

Det er ikke alene Catherine Mazzaccos bratte exit i sidste uge som topchef for danske Leo Pharma, der vækker international opsigt.

Hudspecialisterne fra Ballerup har også skabt så stor interesse med JAK-hæmmeren Leo 142397 hos svenske Aquilion, at sidstnævnte nu køber alle rettigheder til programmet, der er klart til at blive testet i mennesker.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Fjerde opjustering: Mærsk varsler gigantoverskud

A.P. Møller-Mærsk regner nu med et resultat før renter og skat på små 20 mia. dollar eller knap 130 mia. kr. for hele 2021. De voldsomme prisstigninger på containerfragt har fået rederigiganten til at opjustere fire gange.

Coop rykker rundt i direktørtruppen

Med afsæt i den nye strategi bliver der rykket rundt på stolene i koncernledelsen i Coop. I front for Superbrugsen vender en gammel kending tilbage, ligesom Irmas kædedirektør forfremmes, og en afløser udnævnes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs