Watch Medier

Kviktestfirma køber vikarbureau

Kviktest-leverandøren Carelink betaler et tocfiret millionbeløb for at overtage vikarbureauet Personalegruppen, der leverer arbejdskraft til blandt andet sundhedssektoren.

Carelink har købt et vikarbureau, der servicerer sundhedssektoren. | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Carelink, der siden 2020 har fået stor offentlig opmærksomhed i kraft af de landsdækkende testcentre for covid-19, har haft pengebogen fremme i et sats på markedet for vikarydelser til sundhedssektoren.

Selskabet, der sammen to andre kviktest-leverandører, Falck og Copenhagen Medical og Carelink, forleden meldte sig klar til også at hjælpe med at vaccinere mod covid-19, har for et tocifret millionbeløb således købt vikarbureauet Personalegruppen, der leverer arbejdskraft til især sundhedssektoren.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs