Watch Medier

Norlys køber Mjølner Informatics

Energi- og telekoncernen Norlys køber 95 pct. af it-virksomheden Mjølner Informatics. Efter handelen flytter Norlys en del af sine it-medarbejdere til Mjølner, som dog skal opretholde sin eksterne kundeportefølje. (Opdateret)

Norlys opkøber it-virksomhed. | Foto: Nordlys PR

Den andelsejede energi-og telekoncern Norlys har købt 95 pct. af it-virksomheden Mjølner Informatics.

Opkøbet sker i håbet om at øge digitale slagkraft i en tid, hvor Norlys står overfor en stor it-transformation og virksomhedens behov for it-ressourcer og it-kompetencer er derfor større end nogensinde, fremgår det af en pressemeddelelse fra Norlys.

Derfor flytter Norlys i forbindelse med opkøbet 84 af sine egne medarbejdere til Mjølner, som allerede i dag kender sin nye ejer særdeles godt, da virksomheden løser en række softwarerelaterede opgaver for Norlys.

Norlys er en fusion af elselskaberne SE og Eniig og er i dag Danmarks største energi- og telekoncern med underselskaber som Stofa, Stofa Erhverv, Boxer, Eniig Fiber og forsyningsselskabet N1.

På trods af at Norlys fremover ejer 95 pct., kommer Mjølner Informatics fortsat til at have stor fokus på sine øvrige kunder, og planen er, at disse kunder skal udgøre mindst halvdelen af den samlede opgaveportefølje.

Norlys oplyser, at handlen er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse, og man forventer, at dette falder på plads inden for et par måneder.


Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs