Watch Medier

Analyse: Pilen peger på Jyske Bank i kampen om Handelsbanken

Meget tyder på, at Spar Nord er ude af kampen om Handelsbankens 40 filialer og 600 ansatte i Danmark. Men hvis Jyske Bank i stedet løber med den svenskejede bank, står Anders Dam med en stor forklaringsopgave over for sine aktionærer.

Anders Dam kan ende som vinder af Handelsbanken i Danmark, men den kan være blevet mindre attraktiv. | Foto: Jyske Bank / Pr

Med Spar Nords beslutning om at udbetale udbytte, der ellers var sat til side til mulige opkøb, samler interessen sig lige nu om Jyske Bank i den langstrakte saga om til-salg-skiltet på Handelsbanken Danmark.

Jyske Bank har været bagud på point fra start, men bliver nu fra flere sider anset som favorit til at løbe med den svenskejede bank, der i Danmark har 600 ansatte, 40 filialer og knap 82 mia. kr. i udlån.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs