Watch Medier

Jyske Bank-aktien i kraftigt dyk efter bekræftede drøftelser med Handelsbanken

Jyske Bank bekræftede onsdag aften, at banken taler med Handelsbanken om et køb af den svenske banks danske forretning. Torsdag fortsætter Jyske Bank-aktien det kraftige kursfald, som begyndte for en lille uge siden, da pilen begyndte at pege på Jyske Bank som køber.

Jyske Bank bekræftede onsdag aften, at banken er i drøftelser med Handelsbanken om et køb af den svenske banks danske aktiviteter. | Foto: Nikolaj Skydsgaard/Reuters/Ritzau Scanpix

Prisen på en Jyske Bank-aktie fortsætter torsdag den nedadgående tendens, som har præget aktien de seneste dage. Først på eftermiddagen lå aktien til et fald på 8,19 pct., mens C25-indekset, som omfatter de 25 mest handlede aktier på fondsbørsen i København, falder med 3,25 pct.

Jyske Bank-aktiens fald begyndte fredag. Her meddelte Spar Nord, at banken ville udbetale godt 300 mio. kr. i udbytte, som banken ellers havde beholdt i tegnebogen, hvis en opkøbsmulighed skulle vise sig.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs