Watch Medier

Brud med Jesper Nielsen udløser ny direktørpost til Nykredit Mægler-direktør

Efter bruddet med stifter og hidtidig medejer og direktør Jesper Nielsen har Nykredit Mæglers topchef overtaget den ledige post som adm. direktør for mæglerkæden. Også i bestyrelsen er der skiftedag.

Peter J. Mattsen er adm. direktør for Nykredit Mægler og nu også for mæglerkæden Jesper Nielsen, som Nykredit-selskabet onsdag blev eneejer af. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Nykredit Mæglers adm. direktør, Peter J. Mattsen, indtager posten som adm. direktør hos mæglerkæden Jesper Nielsen. Det fremgår af Det Centrale Virksomhedsregister.

Den nye direktørtitel på Peter J. Mattsen’ CV er udløst af Nykredit Mæglers brud med ejendomsmægler Jesper Nielsen. De to parter har hidtil ejet ejendomsmæglerkæden Jesper Nielsen i fællesskab, men onsdag meddelte parterne, at de går hver til sit.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs