Watch Medier

Nordjysk pumpeproducent får kapitalfond ind som hovedaktionær

Den nordjyske pumpeproducent Desmi får ny hovedejer efter selskabet igennem længere tid har været til salg. ”Det stod højt på vores dagsorden at finde en ny ejer, der gerne vil fortsætte vores vækststrategi,” siger ejer Henrik Sørensen.

Desmi-ejer Henrik Sørensen er nu lykkes med at sælge majoriteten af virksomheden efter en længerevarende salgsproces. | Foto: Desmi

Efter en længerevarende salgsproces står det nu fast, at den nordjyske pumpevirksomhed Desmi får ny ejer via et salg af aktiemajoriteten.

Det er kapitalfonden One Equity Partners (OEP), der har købt en majoritet af pumpevirksomheden, fremgår det af en pressemeddelelse.

Konkrete oplysninger – så som salgspris og ejerandelen, som kapitalfonden får – er dog ikke offentliggjort.

”Vi planlægger at bruge OEP’s dybe ekspertise til at hjælpe Desmi med at accelerere sin vækstbane og yderligere diversificere sine slutmarkeder til at styrke forretningen,” siger Johann-Melchior von Peter, Senior Managing Director hos OEP, ifølge meddelelsen.

Frasalget sker, efter Desmi-ejer Henrik Sørensen igen åbnede op for salg af virksomheden tilbage i februar. To år forinden havde han indledt en proces om at prøve at sælge producenten, der i sidste ende blev afblæst i september 2020.

”Det stod højt på vores dagsorden at finde en ny ejer, der gerne vil fortsætte vores vækststrategi inden for flow teknologi og udvide Desmis brand, ” siger Desmis ejer, Henrik Sørensen, i meddelelsen.

Handlen forventes at blive afsluttet i andet halvår af 2022, fremgår det.

Desmi består bl.a. af Desmi Ocean Guard, der leverer ballastvandsystemer til skibe.

Ejer genopliver salg af Desmi

Desmi Ocean Guard lander plus for tredje år i træk

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs