Watch Medier

Kapitalfond køber nordjysk it-firma for trecifret millionbeløb

It-virksomheden Netip, der har sin oprindelse i Thisted, bliver nu opkøbt af kapitalfonden Adelis Equity. Storaktionær og direktør Martin Kjølhede geninvesterer i virksomheden, men trækker sig som direktør.

Foto: PR

Efter et år med fremgang og opjusteringer, bliver it-virksomheden Netip nu købt af kapitalfonden Adelis Equity til en pris på 375 mio. kr.

Netip har sin oprindelse i det nordjyske, men har i dag afdelinger over hele landet. Ydelserne spænder bredt, både over cloud, konsulentopgaver og senest også sikkerhed, der i længere tid har været i stærk vækst i virksomheden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs