Watch Medier

Medie: Jyske Bank løb ikke med Handelsbanken ved at byde højest

Ifølge anonyme kilder bød Jyske Bank ikke mere for Handelsbankens danske aktiviteter end konsortiet bestående af Nykredit, Spar Nord og Vestjysk Bank.

Jyske Bank overbød ikke konkurenterne i forhandlingerne om Handelsbanken ifølge anonyme kilder. | Foto: FABIAN BIMMER/REUTERS / X02840

Jyske Bank bød ikke mere for Handelsbanken under forhandlingerne om overtagelse, end konsortiet bestående af Nykredit, Spar Nord og Vestjysk Bank gjorde. Det fortæller ”flere nøglekilder i forhandlingsforløbet” ifølge erhvervsmediet Finans. Kilderne har betinget sig anonymitet, da de er underlagt fortrolighedsklausuler.

Jyske Bank betalte ifølge ”kilder i begge lejre” goodwill på 3 mia. kr., og selv om det er svært at sammenligne buddene, svarer Jyske Banks endelige bud til, hvad konsortiet bød.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs