Watch Medier

Jysk-arvinger køber partner ud af Fabricius-Bjerres tidligere ejendomsportefølje

Lars Larsen Group overtager den fulde kontrol med otte ejendomme i indre København, der tidligere var ejet af den nu afdøde komponist Bent Fabricius-Bjerre. Dermed afsluttes det fælles ejerskab af ejendommene med samarbejdspartneren Schou Family Invest.

Hauser Plads 10 i det centrale København er blandt de otte ejendomme, hvor LLG har overtaget det fulde ejerskab. | Foto: Google Street View

Da Vision Properties for halvandet år siden købte otte ejendomme i København K af den afdøde komponist Bent Fabricius-Bjerres selskab Metorion, skete det i et parløb mellem Lars Larsen Group (LLG) og Schou Family Invest. Nu har LLG imidlertid overtaget det fulde ejerskab, fremgår det af virksomhedsregistret CVR.

Porteføljen, der dengang blev handlet for over 600 mio. kr., har siden januar sidste år ligget i datterselskabet Vision Alleycat – opkaldt efter den berømte Bent Fabricius-Bjerre-melodi fra 1960’erne – men har du skiftet navn til LLG Alleycat, der, som initialerne antyder, er ejet af arvingerne til Lars Larsen og gruppen bag butikskæden Jysk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs