Watch Medier

Kirk Kapital drivkraft i milliardhandel med ATP og Lundbeckfonden

Pengetanken Kirk Kapital vil sammen med Lundbeckfonden og ATP investere yderligere i produktionsfaciliteter og nye produkter i den hurtigt voksende medicovirksomhed Ferrosan Medical Devices Group. De tre parter har overtaget det fulde ejerskab af virksomheden i en handel til angiveligt 5 mia. kr.

"Kirk Kapital har været 30 pct. aktionær i FeMD siden 2016, og jeg har således fulgt selskabets flotte udvikling tæt i en årrække," siger Kim Gulstad, adm. direktør i Kirk Kapital. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Med en ejerandel på i forvejen 30 pct. har Kirk Kapital været drivkraften i ejerskiftet i medicoselskabet Ferrosan Medical Devices Group (FeMD), hvor Lundbeckfonden og ATP nu indtræder i ejerkredsen med hver knap 30 procent.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs