Ekstra Bladet opkøber Bold.dk

Med opkøbet af det digitale fodboldmedie kan Ekstra Bladet udvide sin dækning af dansk og international fodbold, udtaler adm. chefredaktør. 
Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Ekstra Bladet udvider sit digitale univers med opkøbet af fodboldmediet bold.dk. Det fremgår af en pressemeddelelse.

”Bold.dk har en helt unik position på det danske mediemarked, og vi glæder os over, at de nu bliver en del af Ekstra Bladet-familien. Ekstra Bladet er især kendt for sin kritiske dækning af store sager i fodbold, og med opkøbet af bold.dk kan vi tilføje en dybere dækning af stort og småt i dansk og international fodbold. Samtidig udbygger Ekstra Bladet sin markedsposition med bold.dk’s store og loyale målgruppe, udtaler adm. chefredaktør på Ekstra Bladet, Anders Borup Sørensen, om opkøbet. Han har selv en fortid hos bold.dk, hvor han var chefredaktør fra 2018 til 2021. 

Overtagelsen sker med øjeblikkelig virkning, og købssummen vil ikke blive offentliggjort. Bold.dk fortsætter som selvstændigt medie under Ekstra Bladets ejerskab. 

”I 2005 overtog vi bold.dk fra Divisionsforeningen som en lille, lukningstruet forretning med kun to ansatte. En vigtig del af vores rejse mod at blive Danmarks førende fodboldmedie var en aftale med Ekstra Bladet, der sikrede os indtægter og kontorlokaler mod at levere indhold til avisen. Derfor er jeg glad for, at det blev netop Ekstra Bladet, der skal lede bold.dk videre på sitets rejse,” udtaler Kresten Buch, der er bestyrelsesformand for Bold.dk.

Bold.dk har for nylig offentliggjort regnskab for 2022. Det viser en bruttofortjeneste for året på 17 mio. kr. mod 11,7 mio. kr. i 2021. 

Overskuddet før skat blev mere end fordoblet fra 864.000 kr. i 2021 til 1,9 mio. kr. i 2022.

MediaWatch arbejder på at få uddybende kommentarer fra Anders Borup og Ekstra Bladets kommercielle direktør, Signe Skarequist.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også