FLSmidth køber amerikansk gummiproducent

FLSmidth køber en amerikansk leverandør af særligt hårdfør gummi, der anvendes i koncernens mineudstyr.
Foto: Flsmidth/pr
Foto: Flsmidth/pr

FLSmidth har opkøbt den amerikanske gummiproducent Morse Rubber, meddeler den danske producent af cement- og mineudstyr torsdag.

Prisen oplyses ikke, men Morse Rubber har hovedkvarter i delstaten Iowa og har i alt 23 ansatte, der alle rykker med over i FLSmidth-koncernen.

Opkøbet er i tråd med FLSmidths Core’26-strategi for minedivisionen, der skal sikre vækst i FLS’ serviceforretning gennem blandt andet strategiske investeringer.

Blandt Morse Rubbers kompetencer er avancerede støbninger af blandt andet gummi til en lang række komponenter, som FLS udbyder. Opkøbet vil særligt gavne serviceudbuddet til selskabets kunder i Nord- og Latinamerika.

Det opkøbte selskab gør sig blandt andet inden for produktion af særlig hårdfør gummi, der anvendes til foring af FLS’ møller til behandling af malm.

”Med dette opkøb er vi i stand til at tilbyde omkostnings- og kvalitetsdygtig mølleforing kombineret med en lokal tilstedeværelse, lokal produktion nær vores nord- og latinamerikanske kunder,” siger Joshua Meyer, der er direktør i FLSmidth, i meddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også